K

Kerem Bürsin kimdir?

October 6th, 2013 No Comments

Kerem Bürsin kimdir?

 Kerem Bürsin kimdir?

Kerem Bürsin (d. 4 Haziran 1987), Türk oyuncudur. Halen Güneşi Beklerken isimli dizide, Kerem Sayer karakterini canlandırmaktadır.

  • 2002 yılında henüz onbeş yaşındayken Amerika’ya yerleşmiştir. Hayatının çoğunu Teksas’ta geçirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston’a gidip orada Emerson College’da eğitim görmüştür. Her zaman oyunculuğa ilgisi olan Kerem eğitimini tamamladıktan sonra Los Angeles’a taşınıp orada Oscar’lı yapımcı Roger Corman’ın keşfedildiği bu oyuncu, daha sonra Roger Corman’nın Sharktopus ve Ghost of the Imperial Palace filmlerinde oynadı.
  • Amerika’da yaşayan Kerem Bürsin, Boston Emerson Collage’den sonra üniversite eğitimini tamamladı. Daha sonra Los Angeles’a taşınarak oyunculuk kariyerinede başlamış oldu
  • Carolyn Pickman ve Eric Morris’ten oyunculuk eğitimi alan Bürsin, Gaye Sökmen Ajans’la anlaşarak Türkiye’de de oyunculuk yapmaya başladı. Kerem Bürsin, Eric Morris Technique’de Eric Morris’den 2 yıl oyunculuk eğitimi almıştır. İyi derece İngilizce, orta derecede Fransızca bilmektedir.
  • Bürsin binicilik, yüzme, Amerikan futbolu ve ağırlık eğitimi almıştır. Basketbol, tenis ve lakros oynamaktadır.

Filmografi

Film
Yıl Film Rol Notlar
2006 Rozar Man Macalester
2006 Thursday Grauss
2007 The Architect Craig Belmont
2008 Killian Lennox
2010 Sharktopus Andy Flynn Tv Filmi
2013 Palace of the Damned Adam

 

Televizyon
Yıl Ad Rol Notlar
2013 Güneşi Beklerken Kerem Sayer
Reklamlar
  • El Polo Loco (Amerika)
  • Line Türkiye
Arananlar:

About the author

Kuddusi Müftüoğlu Kimdir?

No Comments

Kadir Özcan Kimdir?

No Comments

Karadayı Dizisi Oyuncuları Kimdir?

No Comments

Kerem Göğüş Kimdir?

No Comments

Kenan Bal Kimdir?

No Comments

Khloé Kardashian kimdir?

No Comments






Your email address will not be published. Required fields are marked *